Xilxes adequa el Passeig Marítim per a la Setmana Santa

ALCALDE XILXESL'Ajuntament de Xilxes treballa en l'adequació del Passeig Marítim de cara a la temporada vacacional de Setmana Santa amb l'objectiu d'endreçar les diferents àrees d'esplai i efectuar un correcte manteniment.

La Regidoria de Serveis Municipals és l'encarregada de coordinar aquestes tasques que està duent a terme la Brigada Municipal. La poda de les palmeres de la platja, així com la neteja i repoblació de les jardineres situades al llarg del passeig són alguns dels treballs desenvolupats en els últims dies. Els operaris també estan actuant en la zona recreativa de “Els Paelleros” a través de la poda de la vegetació de les jardineres i de la reparació dels desperfectes dels banys.

En les pròximes setmanes es té previst condicionar els graons de l'amfiteatre de la Plaça de l'Armada, ja que precisen una capa de pintura. Amb l'arribada de Setmana Santa l'Ajuntament està intensificant aquestos treballs d'adequació que continuarán durant els pròxims dies, els quals es completaran posteriorment amb la reparació dels danys ocasionats en les platges pel temporal.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació