L'Ajuntament de Xilxes demana a Costes el desenvolupament del pla de protecció del litoral sud

reunión temporal

L'Ajuntament de Xilxes reclama al Ministeri de Medi Ambient el desenvolupament urgent del pla integral de regeneració de les platges del litoral sud de la província afectades pel temporal dels últims dies.

El regidor de Turisme, Alberto Ferrando, ha participat en una reunió junt als representants dels consistoris de Borriana, Nules, Moncofa, La Llosa i Almenara amb l'objectiu de sumar esforços i en la qual s'ha acordat sol·licitar una trobada conjunta amb la Direcció General de Costes per a reclamar de forma unànime una actuació estructural que evite les greus conseqüències en cas de temporal.

Ferrando ha assenyalat que “cal buscar solucions a llarg termini i no un pedaç que simplement repara les nostres platges fins al pròxim temporal. El Ministeri de Medi Ambient ha d'implicar-se i desenvolupar aquest pla, en cas contrari estarem en la mateixa situació en uns mesos”.

José Martínez, alcalde de Xilxes, ha recordat que ahir mateix va mantenir una reunió amb els alcaldes socialistes per la qual es traslladarà al Govern d'Espanya un manifest per al rescat del litoral, i ha explicat que “els efectes devastadors d'aquest temporal ens han deixat sense platges i amb un llarg llistat de desperfectes que ens portarà setmanes restablir, per açò estem treballant des de totes les vies possibles 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació