La Biblioteca de Xilxes oferirà contacontes cada mes

biblioteca xilxes

L'Ajuntament de Xilxes oferirà sessions de contacontes infantil al llarg d'aquest any, les quals formaran part de l'agenda cultural mensual que impulsa la Regidoria de Cultura juntament amb altres propostes dirigides a tots els públics.

Després de l'excel·lent acolliment que han tingut els contacontes en els últims mesos, s'ha contractat a l'empresa Rebombori Cultural per al desenvolupament d'aquesta activitat que quedarà fixada l'últim dissabte de cada mes en la Biblioteca Municipal.

De fet, aquest dissabte 28 de gener els xiquets i xiquetes del municipi podran gaudir del contacontes “La motxilla de la Fili” a les 12 hores en aquestes instal·lacions.

El regidor de Cultura, Sergi Alejos, ha explicat que “Xilxes ha tingut grans manques culturals en els últims anys, una situació que estem transformant oferint propostes permanents per a tots els públics com aquesta que promou la participació familiar”.

José Martínez, alcalde de Xilxes, ha destacat que “després d'una valoració de l'èxit dels contacontes de l'agenda cultural hem considerat que aquesta activitat ha de tenir un espai fixe en la Biblioteca Municipal, proposta amb la qual estem dinamitzant la vida cultural a llarg termini i fomentant l'ús de la biblioteca”. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació