Xilxes presenta la programació cultural del mes de maig

Sergi AlejosL'Ajuntament de Xilxes ha programat un total de 8 propostes de caràcter cultural i infantil per a aquest mes de maig, activitats que formen part de l'agenda mensual promoguda per la Regidoria de Cultura.

Una xarrada sobre l'Acadèmia Valenciana de la Llengua organitzada per Xilxes en Moviment a càrrec del ponent Artur Ahuir obrirà la programació aquest divendres a la vesprada en el Saló Multiusos. Una exposició de pintura i una ruta senderista-cultural que discorrerà des d'Almenara a Xilxes completen les propostes de la primera quinzena.

El programa també inclou una xarrada centrada en l'economia del bé comú i una xarrada-exposició sobre memòria històrica organitzada per l'Associació Cultural La Veu del Poble. Així mateix, el públic infantil podrà gaudir de l'espectacle de màgia “El baül màgic”, activitat impulsada per Xilxes en Moviment, i d'un contacontes i taller de manualitats en la Biblioteca Municipal.

La Mostra de Teatre, a càrrec de l'Escola de Teatre de Xilxes, posarà el punt final a l'agenda cultural del mes de maig el dissabte 27 en el Teatre Municipal. A través d'aquesta programació cultural mensual l'Ajuntament de Xilxes compleix l'objetiu d'apropar la cultura als veïns i veïnes, i a la vegada ofereix una plataforma de difusió per a artistes emergents i per a l'activitat de les diferents associacions de la població.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació