L'Ajuntament de Xilxes i Creu Roja reparteixen 4.900 kg d'aliments

ALCALDE XILXESL'Ajuntament de Xilxes, a través d'un conveni de col·laboració amb Creu Roja, ha repartit un total de 4.913 kg d'aliments procedents d'excedents de la Unió Europea a aquelles famílies de la població que necessiten aquesta ajuda bàsica. Des de la Regidoria de Benestar Social s'està culminant aquestos dies el lliurament de la tercera fase corresponent al 2016 d'aquest programa anual, pel qual 29 famílies han rebut llet, llegums, arròs, pasta, conserves, oli o terrines infantils, entre altres productes.

En aquest 2017 es continuarà amb aquest programa d'ajuda alimentària, doncs el departament de Serveis Socials acaba de tramitar la sol·licitud de participació referida als usuaris del present any, la qual es remiteix al Fons Español de Garantia Agrària. A través dels diferents programes de benestar social, l'Ajuntament de Xilxes ha dedicat 50.700 € a ajudes socials durant l'any 2016, i ha augmentat l'assignació econòmica d'aquesta àrea en els pressupostos del 2017 amb l'objectiu de seguir prestant assistència social a aquelles persones més desfavorides.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació