Les bandes d'Almenara i Xilxes celebraran el dissabte el primer "duel entre bandes"

La cita serà a la Platja de Xilxes, mentre que en 2023 se celebrarà en Almenara

duelbandes.jpeg

Les bandes de Música d'Almenara i Xilxes celebraran dissabte que ve 25 de juny el primer “Duel Musical Entrebandes” que es convertirà en una trobada i jornada de germanor i convivència entre les dues societats musicals amb l'objectiu de concloure la jornada amb un concert de les dues bandes cara a cara. La primera cita d'aquesta iniciativa serà el dissabte a les 22.30 al Carrer Colón de la Platja de Xilxes, mentre que la segona edició serà a Almenara en 2023.

La presidenta de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, Pilar Forner, ha destacat aquesta nova iniciativa que sorgeix com una nova aposta cultural en el qual “les bandes farem el que millor sabem fer, bona música” tot en el marc d'una “jornada de germanor i convivència per a fomentar els llaços entre les dues societats i que tindrà una gran repercussió social”.

Forner ha agraït l'esforç de tots els músics que estan preparant aquest nou concert especial superant les dificultats d'aquesta època postpandèmia i que ho han donat tot en els assajos que no s'han parat a pesar que s'estava en la recta final de curs.

Forner finalment ha volgut convidar a tots els veïns i veïnes d'Almenara al fet que acudisquen a la cita programada el dissabte a Xilxes, i com no, a la programada per a l'any vinent, que serà a Almenara.

L'alcaldessa d'Almenara Estíbaliz Pérez ha destacat la iniciativa i la implicació de l’Associació Musical Santa Cecília que representa a la localitat d'Almenara allà on va d'una manera magnífica. Ha destacat que aquesta trobada de les dues bandes significarà l'inici d'una gran amistat entre les associacions, però també de germanor musical entre les localitats d'Almenara i Xilxes. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació