Augmenten les parades del mercat de Xilxes després del canvi de lloc

fachadaL'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament el canvi d'ubicació del mercat, acció impulsada per la Regidoria de Comerç que ha possibilitat una reactivació de l'activitat comercial des de la seua instal·lació en els carrers del centre.

 

Després del seu pas de l'Avinguda Lluís Vives als Carrers Simancas i Sant Vicent el mercat ha experimentat un augment de llocs significatiu respecte a anys anteriors. Així mateix, mentre que a l'abril de l'any 2015 acudien 11 llocs al mercat, en el mateix període d'enguany s'han instal·lat 18 llocs, la qual cosa implica un increment de quasi un 40%. Les xifres actuals oscil·len entre un augment de 5 i 7 parades respecte a l'any 2015, depenent dels diferents períodes de l'any.

El trasllat del mercat ambulant és una de les apostes dutes a terme per l'Ajuntament de Xilxes en l'inici de legislatura amb l'objectiu de dinamitzar el comerç després d'analitzar la falta de públic de l'emplaçament anterior, i aglutinar l'oferta en la zona cèntrica de la població en la qual es troben els comerços locals per a afavorir també la seua activitat.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació