Xilxes treballa en l'adjudicació de les obres de reparació de la passarel·la de la platja

L'Ajuntament invertirà 258.000 € en la recuperació d'aquesta instal·lació i els tràmits avancen segons el calendari d'actuacions previst

0000-2.jpg

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la redacció del plec de condicions per a procedir a l'adjudicació de les obres de rehabilitació de la passarel·la de la platja, actuació prioritària en la qual el consistori invertirà 258.000 euros amb la finalitat de recuperar aquest emblema turístic.

De fet, tots els tràmits per a la reparació d'aquesta infraestructura avancen a bon ritme i segons els terminis previstos. En aquest sentit, el projecte d'obres ja ha superat el període de 30 dies d'exposició pública sense que s'hagen presentat al·legacions, per la qual cosa en la major brevetat possible s'iniciarà el procediment d'adjudicació.

Així mateix, l'Ajuntament també està a l'espera de l'autorització d'ocupació d'aquesta zona de domini marítim-terrestre per part de Costes per a poder dipositar materials en la zona de cara a l'inici dels treballs. Segons fonts municipals, les obres estan subjectes a un termini d'execució aproximat de 6 mesos i la seua finalització s'estima al llarg del primer semestre de 2023.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació