Xilxes posa en marxa la primera central meteorològica en el nucli urbà

El nou sistema ofereix la possibilitat de descarregar informes meteorològics per a presentar a les asseguradores en cas de temporals

CENTRAL_METEO.png

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa la primera central meteorològica en el nucli urbà del municipi amb l'objectiu de preveure el temps exacte en la zona i, a més, comptar amb la possibilitat de descarregar informes vàlids per a les asseguradores en cas de temporals que puguen ocasionar danys tant en les llars com en els negocis o collites.

D'aquesta manera, les persones interessades a consultar la informació meteorològica o que necessiten un certificat amb les dades de precipitació o vent, poden accedir a la central a través del portal web de l'ajuntament www.xilxes.es i l'enllaç els redirigirà a la base de dades de Inforatge.

Després de comprovar el funcionament d'aquest nou sistema, el consistori està valorant la possibilitat d'ampliar el servei a través de la instal·lació d'una segona central en la zona marítima de cara al pròxim any.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació