La Junta de la Sèquia de Xilxes redueix la morositat a través del cobrament de més de 40.000 € de quotes

ALCALDE XILXESLa Junta General Ordinària de la Sèquia de Xilxes del 2017 celebrada en el Teatre Municipal ha aprovat la liquidació de part del deute, el qual s'ha reduït en 40.164'77 € a través del cobrament de quotes de despeses fixes d'anys anteriors.

El treball d'actualització de les bases de dades de propietaris dels diferents terrenys, així com l'inici de procediments judicials amb la finalitat de reduir la morositat ha facilitat l'abonament d'aquest deute pendent. L'ordre del dia d'aquesta Junta General presidida per l'alcalde de Xilxes, José Martínez, i a la qual han acudit els membres de la junta i part d'aquesta comunitat de regants, també ha inclòs l'aprovació del pressupost d'ingressos i despeses de l'exercici 2016, el balanç del qual és positiu.

El capítol de despeses ascendeix a 184.070'66 €, mentre que el d'ingressos és de 203.156'049 €. Les despeses de llum també han experimentat una baixada, ja que en el 2015 van ser de 26.000 € i en 2016 s'han situat en els 21.000 € malgrat la sequera patida i el consegüent major ús del motor, que s'ha vist compensat pel treball d'ajust de potències realitzat. Respecte a la ratificació dels preus de l'aigua per al 2017, la Junta Directiva ha aprovat la baixada del preu de despesa fixa per fanecada de 26'70 € a 20'50 €, la qual cosa es tradueix en un estalvi de 6'20 €.

L'alcalde de Xilxes i president de la Sèquia, José Martínez, ha explicat que “considerem que estem treballant en la direcció adequada amb la finalitat de reduir la morositat. Les xifres de liquidació de deute són positives i avalen la important tasca realitzada per a actualitzar les bases de dades de propietaris, la qual cosa ens ha permès normalitzar aquesta situació i recuperar gran part de les quotes pendents”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació