L'Ajuntament de Xilxes treballa en la regulació dels complements de productivitat

ALCALDE XILXES

Així es complirà l'acord plenari del passat desembre

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la regulació dels complements salarials de productivitat dels empleats públics de l'administració local amb el propòsit de definir un programa que detalle les condicions d'aquestos complements, davant la inexistència d'un reglament al respecte. Aquest document impulsat per la Regidoria d'Interior i Personal, que serà consensuat amb els sindicats en la Taula General de Negociació, inclourà les diferents gratificacions als empleats públics davant situacions de baixa o plaça vacant.

El Ple del passat mes de desembre va aprovar el conveni col·lectiu del personal laboral i l'acord marc per al funcionariat, pel qual es van regular per primera vegada les relacions laborals dels empleats públics del consistori amb la introducció de millores en l'àmbit de la conciliació laboral i familiar, entre altres aspectes. L'aprovació del conveni i la definició d'aquest programa de productivitat posa en evidència la voluntat per millorar la gestió dels serveis públics, i mostra una nova forma de governar basada en la transparència, la responsabilitat i el diàleg.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació