Xilxes talla al trànsit el pont del Polígon Els Plans per seguretat

cierre puenteS'està a l'espera de les millores i reasfaltat. El Camí de Cabres serà la via alternativa.

L'Ajuntament de Xilxes ha tallat al trànsit el pont del Polígon Industrial Els Plans per qüestions de seguretat amb l'objectiu d'evitar el pas dels vehicles per la deterioració que presenta l'asfalt en aquest tram, els quals podran utilitzar el Camí Cabres com a via alternativa. El consistori està pendent de l'autorització d'Adif per a iniciar l'asfaltat del ferm del pont i la carretera d'accés, actuació que està contemplada en els pressupostos d'enguany i contractada a una empresa.

En els últims mesos s'han mantingut converses amb l'Ajuntament de Moncofa, ja que es tracta d'un accés al polígon situat en el límit amb aquesta població, així com reunions de treball amb l'empresa que va a desenvolupar els treballs.

Aquesta actuació forma part d'un Pla de Condicionament impulsat per les Regidories d'Urbanisme i Serveis Públics, a través del qual s'ha adequat el Camí Serratelles i s'han reparat diferents punts del casc urbà. L'asfaltat del pont, sobre el qual ja es va actuar l'any passat amb una intervenció provisional, és l'acció més important d'aquest pla i pretén aportar una solució a aquesta petició històrica dels veïns i veïnes de Xilxes.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació