Xilxes aprova una declaració institucional demanant que als Pressupostos Generals de l'Estat s'incloga per a enguany la defensa del litoral sud de la província

xilEl Ple de l'Ajuntament de Xilxes corresponent al mes de gener ha aprovat per unanimitat una declaració institucional per la qual s'insta al Congrés dels Diputats perquè incloga en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2017 una partida destinada a l'execució de les obres de defensa del litoral sud de la província de Castelló.

 

Un altre dels punts d'aquest acord es refereix a la sol·licitud d'una entrevista amb el Ministre de Foment i la Directora General de Sostenibilitat de la Costa en la qual estiguen presents els representants dels municipis afectats.

Aquesta declaració, que ha estat motivada pels efectes del temporal dels últims mesos, reclama conjuntament la necessitat de dur a terme el pla integral de defensa del litoral sud, davant la insuficiència de les actuacions puntuals. Tal com ha apuntat l'alcalde de Xilxes, José Martínez, “no podem oblidar que les nostres platges són un puntal econòmic de primer ordre per al sector turístic, per la qual cosa demanem al govern central que aquest pla integral es contemple en els pressupostos i que s'executen les obres com més prompte millor”.

Aquesta sessió plenària també ha aprovat el plec de condicions per a la contractació d'una operació de tresoreria duta a terme per la Regidoria d'Hisenda per la qual s'han rebaixat a 750.000 € dos crèdits contrets per l'anterior equip de govern que sumaven 1.200.000 €, la qual cosa suposa una reducció del 37'5% d'aquest deute.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació