L'Ajuntament de Xilxes inicia la instal·lació d'una zona de pipican en el poblat marítim

pipicanxilxesL'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs per a la instal·lació d'una zona de pipican en el poblat marítim, projecte dut a terme per la Regidoria de Serveis Públics pel qual s'habilita un espai de 880 metres quadrats destinat tant a les deposicions com a l'esbarjo dels gossos a través d'un circuit caní amb jocs.

Els operaris de la Brigada Municipal estan desenvolupant les tasques inicials de vallat, moviment de terres i preparat de la base sobre la qual es col·locaran un total de 9 jocs de mobilitat amb la seua corresponent senyalització. En aquest recinte, situat en el Carrer Tierno Galbán, està previst que s'habilite també una font, així com diferents espècies d'arbrat per a proporcionar espais d'ombra. La regidora de Serveis Públics, Patro Valls, ha assenyalat que “anem a habilitar una zona especial que beneficiarà la convivència entre animals i veïns, i en la qual és fonamental que els propietaris es responsabilitzen d'arreplegar els excrements”.

Aquesta actuació s'està duent a terme a través de les ajudes del Pla d'Obres i Serveis de la Diputació de Castelló. José Martínez, alcalde de Xilxes, ha destacat que “aquests animals van a disposar d'una zona d'esbarjo, un espai necessari i vallat en el qual els amos d'aquestes mascotes van a poder soltar-los amb tranquil·litat i que va a afavorir la neteja urbana”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació