apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

Avis legal

 

radiolavallduixo.com  pertany a Canal Maestrat S.L. Amb CIF:B 12721122. Domicili Plaça Huerto de los Escribanos 2 baix, 12500 Vinaròs.

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i es considera informació introductòria per a l'usuari relativa als productes, serveis i altres informacions incloses. "Canal Maestrat S.L." rebutja la responsabilitat que es derivi de la utilització incorrecta dels continguts i el seu dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés de manera temporal o definitiva. "Canal Maestrat S.L." rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per "Canal Maestrat S.L." o no publicada sota el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços amb les pàgines web de "Canal Maestrat S.L.". "Canal Maestrat S.L." no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es fa responsable de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador o per la utilització de versions no actualitzades d'aquest.

D'acord amb el què estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'usuari queda informat de la incorporació de les seves dades a fitxers automatitzats existents a "Canal Maestrat S.L." i del seu tractament. Les dades obtingudes seran les derivades de la navegació i de les consultes o suggeriments de l'usuari. Est té dret a oposar-se al tractament de qualsevol de les seves dades i a la seva utilització amb qualsevol finalitat diferent a la manifestada en aquest avís, podent exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb l'establert a la legislació vigent. Si és així, haurà de contactar amb "Canal Maestrat S.L." a través dels serveis oferts a la pantalla "contactar".

 

 

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació