Les esculleres d'Almenara, més a prop

Estbaliz AlmenaraÀUDIO | Costes publica la declaració d'impacte ambiental favorable per a la construcció de les esculleres a Almenara. A partir d'ara licitació, adjudicació i construcció de les obres. Hem parlat amb una exultant alcaldessa, Estibaliz Pérez, que afirma seran ferms en que es culmine l'obra. D'això i d'altres temes d'actualitat.

Vicente Ortíz Gimeno, un estiu de música

ortiz2019ÀUDIO | Tot i que estem en estiu, el compositor i músic valler, Vicente Ortiz Gimeno, no para. Siga en la Societat Musical Eslava d'Albuixech que dirigeix, o siga en altres projectes, l'autor de la banda sonora de pel·licules com "Cuerpo de élite" o "la Banda", continua creant i viatjant.

Ràdio la Vall d'Uixó-Cadena SER acull el DEBAT DEFINITIU de les eleccions municipals 2019 a la Vall

debat24519ÀUDIO| Este matí als nostres estudis hem tancat la campanya electoral amb el debat definitiu on han participat els candidats i candidates de les sis formacions polítiques que actualment tenen representació al consistori. Així hem escoltat Tania Baños (PSPV), Carolina Castelló (PP), Antoni Llorente (EU), Fernando Daròs (Compromís), Óscar Langa (Podem) i Ernesto Doménech (Ciudadanos).

 

Llegeix més...

La ràdio en directe (Moment dels resultats)

RESULTATSÀUDIO | Este fou el moment en que varem conèixer els resultats finals a la Vall d'Uixó en un gran dia de ràdio, acompanyats per Manolo San Andrés, Vicente Diago, Vicent Fas, Juan Campos, Miguel Ortega, Javier Peñarroja i Jordi Julià. Gràcies per haver triat la ràdio, la SER.

Marta Guzmán serà la regina de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer 2020

regines sant vicentLa Junta Directiva de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'uixó ha escollit per unanimitat a Marta Guzmán Segarra com a propera regina de la Ciutat i Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó per a 2020. Marta Guzmán, lligada des de sempre a les festes complirà el seu somni en març del proper any. 

Llegeix més...

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació