Café de la Ciencia (Txernòbil)

mariam18619ÀUDIO | Amb la científica de Pipa, Mariam Tórtola, hem gaudit d'un espectacular "café de la ciència" coneixent el que va passar al 1986 a Txernòbil, i com de fidel a la realitat és o no és la sèrie del mateix nom que s'ha estrenat recentment. Com sempre, tot un luxe escoltar a Mariam.

Café ecològic (Gabriel Abad) 18-6-2019

gabriel18619ÀUDIO | Amb Gabriel Abad hem analitzat les noticies que estem coneixent aquestos dies sobre el greu estat de salut del Planeta Terra i una altra més alarmista sobre l'espècie humana, que el nostre biòleg de capçalera ens ha matitzat. Com sempre, també ens ha portat recomanació bibliogràfica.

De visita en Pipa (El nou tripartit)

tripartit19ÀUDIO | Nou perquè nova és la legislatura que acaba de començar (l'onzena). Però ja els coneixiem i ells també se coneixen després de quatre anys. Tania Baños, Antoni Llorente i Fernando Darós han estat "de visita en Pipa" i amb ells hem conegut la resta de l'equip de govern i les seues intencions.

Fulles Soltes (Antonio Cabrera)

cabrera19ÀUDIO | El poeta Antonio Cabrera, afincat des de fa anys a la Vall d'Uixó ens ha deixat hui. Professor de filosofia en un institut de secundària, un accident li va causar una greu lesió en 2017. Va guanyar el Premio Loewe i el Nacional de la Crítica amb "La estación perpétua" (2000) i dues voltes el Premi a la Crítica Valenciana. Javier Peñarroja ens l'ha recordat.

La tertúlia (divendres 14 juny 2019)

tertulia14619ÀUDIO | Amb Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici tanquem la setmana del Café de Pipa amb "la tertúlia". Hem repassat les hores prèvies a l'inici de l'onzena legislatura en els diferents ajuntaments de comarca i en especial al de la Vall d'Uixó. Esta vesprada se signarà l'acord de govern al Parc del Progrés del Barri Toledo.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació