6.25 Café (Augusto Callado i Pablo Huerta del Valle)

augusto9fÀUDIO | Augusto Callado ens ha portat altra entrevista amb un gran del basket: Pablo Huerta del Valle. També ens ha contat les raons de la seua decisió de deixar la presidència del Club. Però el continuarem tenint en el 6.25 Café per a portar-nos, com sempre fa, la millor informació esportiva del basket.

Els romanços de Ximo Clavell (Martha Vilaró)

martha vilaroÀUDIO | Cada divendres Ximo Clavell ens sorprén amb els seus romanços i les seues entrevistes a cantants d'abans, d'ara i de sempre. Hui hem parlat amb la polifacètica Martha Vilaró, que està preparant un disc que serà tot un éxit després d'escoltar alguns dels temes.

El Café de les vivències (Fernando Nebot Lluch)

fernandonebotÀUDIO | Amb Fernando Nebot Lluch hem tingut un "cafè de les vivències" on ens ha contat anècdotes dels viatges que ha fet en 30 anys (4 milions de quilòmetres recorreguts) degut a la seua feina comercial. Ara gaudeix de les seues aficions: les muntanyes de la Vall, l'Associació Arqueològica, i el seu bloc de senderisme i història.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació