Café poètic (Fina Foncubierta)

finaÀUDIO | Fina Foncubierta ens ha visitat hui al Café poètic per a parlar-nos del seu tercer llibre "Crisis de Fe" que presentarà el proper divendres a les 19.00 hores a la Biblioteca Municipal de la Vall d'Uixó. També hem repassat les altres publicacions que té l'autora.

Café del talent (Fernando Bovaira)

fernando bovaira bannerÀUDIO | Fernando Bovaira ha sigut el primer convidat de l'espai "Café del talent". Una secció que tindrem una volta al mes i que ens apropara convidats i convidades de la Vall que tenen molt a contar de les seues experiències personals i laborals per tot arreu.

Andy, en els Romanços de Ximo Clavell

andylucasÀUDIO| Ximo Clavell i Vicent Arnau han entrevistat a Andy, d'Andy i Lucas, que actuaran diumenge a la Vall en les festes del Santíssim Crist del Calvari, al barri Carbonaire. D'aquesta manera comença una nova temporada de la secció musical que enguany arribarà cada divendres sobre les 13:40 hores, dintre d'Els Matins de Pipa.

Café solidari (Festival Flamenc de la Penya Sandalia)

matias7agostÀUDIO | Quan s'uneixen l'oci, la festa, i la solidaritat sempre estem de enhorabona. La Penya Sandalia ha organitzat per a demà dijous 8 d'agost un Festival de Flamenc "Tots amb Izan, el xicotet gran heroi" en la zona de tasques. Allí estarn Konsentio, Patxi Ojana i la Meligrana. Matías Romero ens ho ha contat hui en Pipa.

De visita en Pipa (Anto García)

antoagostÀUDIO | En agost sol visitar-nos Anto García Valls, en estos moments de vacances de les seues funcions en el Gabinet de la Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social. Amb ella hem compartit uns minuts parlant de les Penyes (Glop i Xap estan en els seus records) i de l'actualitat.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació