La tertúlia (22 febrer 2019)

tertulia22ÀUDIO | Amb Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici tanquem la setmana del Café de Pipa amb "la tertúlia". El repàs a allò més destacat, i com sempre, la informació política i els moviments de les candidatures.

Sopar de Mans Unides (21-2-2019)

manos unidasÀUDIO | Fina Fernández, presidenta de Mans Unides ens ha parlat del sopar de demà que tindrà lloc al Restaurant Les Moreres i també de l'ambiciós projecte per a la India. Porten molts anys treballant i dedicant-se als demés, i creu que la societat els ho reconeix.

De visita en Pipa (Jorge García)

jorge25jÀUDIO | Jorge García, regidor de l'àrea de Ciutat Activa ha estat "de visita en Pipa" repassant temes d'actualitat i ens ha dut també la seua aportació musical. Perquè la música també parla...

 

Racons del nostre poble (febrer 2019)

pucholfebrerÀUDIO | La plaça del Centre ha sigut la protagonista del "Racons del nostre poble" del mes de febrer. José Enrique Puchol ens ha contat totes les curiositats que envolten este lloc, i com sempre ha aportat un fum de resenyes i dates.

 madama baix

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

2019 02 ProgramaSantBlai 001

 

nules negre

 cartel nules ADN

 

Cartell monólegs 001 1

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació