Tertúlia (22-6-18)

LA TERTÚLIAÀUDIO| Josep Tur, Vicent Aparici i Rafa Orenga, tanquen com sempre la setmana del "Café de Pipa" amb la tertúlia i el repàs a tot allò destacat que ha sigut notícia durant la setmana en curs. Reflexions, opinions, i ànalisi cadascú des del seu punt de vista. En algunes coses coincideixen i en altres no, i tots ells ens ajuden a entendre millor el que passa.

Cocamalfeta 21-6-18

malfeta21ÀUDIO| Javier Peñarroja li ha donat la benvinguda a l'estiu musical i ha repassat l'agenda dels propers dies. També ha tingut un convidat, Fidel Martínez, que ha demostrat saber tant de música, com de geografia castellonenca i costums. Han fet un bon tandem. I no ha faltat tampoc l'habitual entrevista telefònica.

VICENTE ORTIZ GIMENO (21-6-18)

ortizÀUDIO | Amb el compositor valler Vicente Ortíz Gimeno hem parlat en un café exprés sobre la serie que hui divendres s'estrena en Movistar+ anomenada "El día de mañana" i a la que Ortíz li ha ficat la banda sonora. Ens la recomana!

CAFÉ DEL TURISME (20-6-18)

tania20jÀUDIO | Un café del Turisme amb l'alcaldesa de la Vall d'Uixó, Tania Baños. Amb ella hem tractat temes com el important congrés de Cuevatur 2018; el conveni amb la Generalitat per a canviar la iluminació de les Coves; i ens ha donat a conèixer més detalls sobre el que serà una de les grans actuacions urbanístiques: la peatonalització de la Plaça del Centre. Dilluns que ve se donarà una altre important pas.

FESTES DEL ROSER (19-6-18)

roser19jÀUDIO | Alejandro Cano i Lauro Aparici jr. ens han avançat un dels actes del 75 Aniversari de les Festes de la Mare de Déu del Roser i que suposa tota una novetat. L'Alcudia Jove congregarà a tota la joventut el dilluns 8 d'octubre a la zona de l'Àrea 9 amb un cartell musical de luxe. En ells hem parlat hui en "Café i festa".

 

mosquits la vall

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació