Els romanços de Ximo Clavell (LEO RUBIO)

leorubioÀUDIO | L'espai de Ximo Clavell ens ha portat hui divendres a Leo Rubio. Un cantant que no va tindre uns inicis fàcils i que ha compartit amb nosaltres les seues vivències. Rubio ha escrit també temes per a altres artistes que han posat veu a les seues composicions.

6.25 Café (Augusto Callado i Pablo Huerta del Valle)

augusto9fÀUDIO | Augusto Callado ens ha portat altra entrevista amb un gran del basket: Pablo Huerta del Valle. També ens ha contat les raons de la seua decisió de deixar la presidència del Club. Però el continuarem tenint en el 6.25 Café per a portar-nos, com sempre fa, la millor informació esportiva del basket.

Els romanços de Ximo Clavell (Martha Vilaró)

martha vilaroÀUDIO | Cada divendres Ximo Clavell ens sorprén amb els seus romanços i les seues entrevistes a cantants d'abans, d'ara i de sempre. Hui hem parlat amb la polifacètica Martha Vilaró, que està preparant un disc que serà tot un éxit després d'escoltar alguns dels temes.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

 

LAVALL recital 225x225px

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació