Carmen Mechó Barrufet, 100 anys de vida

carmen1Li diuen Carmen Mechó Barrufet, va néixer l'11 de novembre de 1918 a Barcelona, i per tant hui diumenge fa 100 anys de vida, que cel.lebrarà amb una missa que se li farà a les 10 del matí en l'ermita de Sant Vicent, una xocolatada, i la companyia de familiars i amics. És un autèntic plaer parlar amb esta dona, que als poquets anys de néixer al Carrer Aragó de la capital catalana se'n va vindre amb els seus pares a viure a la Vall d'Uixó. De son pare recorda que fou "qui va ensenyar a conduir als camioneros i xofers de Segarra", i de sa mare que "li costava llavar agenollada a la sèquia" tal i conforme es feia abans. Ha viscut en molts llocs de la Vall que era "molt llarga però poc ampla" i on es feia vida al carrer i tots es coneixien. Dimarts que ve l'escoltarem en "El café de Pipa" amb Vicent Rebollar.

carmen2Carmen parla amb nets i besnets mitjançant l'ipad i li agrada seguir les tertulies del Canal 24 horas. Ahí queda això! Li trenquen l'ànima les guerres i està convençuda que el mateix costa fer la guerra que la pau, i que només depén dels homes. No té por a la mort, ni pensa en ella. Li agradaria que la recordaren com una bona persona. Ho és, vaja sí ho és. Dimarts que ve en "El café de Pipa" amb Vicent Rebollar escoltarem la xerrada que hem tingut amb ella. Moltes felicitats, Carmen. I per molts anys.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació