Els llauradors es manifestaran esta vesprada davant els ajuntaments per defensar la citricultura

Cesar Estanyol manifa 18 12 18ÀUDIO| El portaveu de la Plataforma en Defensa de la Dignitat del Llaurador, César Estañol, explica els motius de les protestes que es realitzaran a les 19 hores en 30 municipis, entre ells tots els de la Plana Baixa. Es recomana acudir amb jupetins i elements per fer soroll. Es baixarà la bandera de la UE durant l'acte. 

Llegeix més...

Matinal HXH La Plana Baixa 8:20 (18/9/18)

infoÀUDIO| Actualitzem la situació a la Plana Baixa després de la nit de tronades. Entrevistem l'alcalde de Moncofa, Wences Alós per l'inundació del CEIP Avel.lí Corma que impedirà que hi haja classes. També per la situació al nucli marítim. 

 

 

ACTUALITZACIÓ DE DADES DE PLUGES

Moncofa 92 l/m2 (EDAR)

La Vall. 88 l/m2 (AEMET-CEIP Eleuterio Pérez)

La Vall 63.9 l/m2 (AVAMET- Montalar)

Nules 57.7 l/m2 (Ajuntament des de les 12 de la nit)

Nules 64.8 l/m2 (AVAMET- El Tossal)

Alfondeguilla 70 l/m2 (AEMET)

Almenara 34,4 l/m2 (AVAMET)

 

 

Radio Cacheu

Un helicòpter deixa la pista d'atletisme de la Vall igual que un acordió

pista9agoÀUDIO | Un helicòpter ha aterrat este matí en la pista d'atletisme i ha deixat fet un acordió el tartam que s'utilitza per a córrer. Cal recordar que la pista d'atletisme és un centre d'emergències, i tot i que no és la primera vegada que s'ha d'utilitzar per a aquestos fins, sí que és la primera que un helicòpter no aterra damunt la gespa. El regidor d'esports, Higi Daniel, comenta que aclariran este assumpte a la vegada que demana a totes les Administracions que actuen per a poder canviar una pista que tampoc estava massa ben acondicionada.

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació