apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

Consellers d'Infància (dijous 12 novembre 2020)

infancia1111ÀUDIO | Amb Biel, Marcel, Imán i Rocío, consellers i conselleres del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de la Vall d'Uixó hem parlat hui dijous en la ràdio i hem conegut com veuen i què volen per al poble, què canviarien i que opinen de la situació actual.

"El riu d'Aleix i Paula" protagonista de la campanya d'Animació Lectora escolar

riu aleix i paulaVÍDEO| Esta setmana s'ha realitzat a la Biblioteca Municipal Maria Dolores García de la Vall d'Uixó la cloenda de la campanya d'animació lectora bassada en el llibre "el riu d'Aleix i Paula" de Nel.lo Navarro i Conxa Llombard, que a més ha sigut traduït a l'àrab, romanés i amb símbols per als xiquets autistes. Al vídeo de Biblioteques Municipals de la Vall d'Uixó podeu vore els treballs escolars i les imatges de la cloenda.  Punxa i voràs!!

Llegeix més...

Especial sobre Joana Raspall (Ràdio CEIP Rosario Pérez)

rosarioperezÀUDIO| Esta vesprada a les 7, al Palau de Vivel, Amics de la Vall organitza un any més Poesia a l'Escola, enguany amb la figura de Joana Raspall com a protagonista. Per tal motiu els xiquets i les xiquetes del col.legi Rosario Pérez han enregistrat aquest programa per a la seua ràdio escolar com a previ de l'event. Punxeu i escolteu. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació