Àgora Cultural (15/11/19)

agora 15 11 19ÀUDIO| Amb Roser Diago i Miquel Marin hem parlat de les activitats d'Amics de la Vall, en concret de l'exposició de JV Titos i de la projecció de la pel.lícula "La Banda" esta nit i demà. A més amb Nel.lo Navarro, Mercé Font i Fidel Martínez hem parlat de Poetes&Cia. Tot amb la companyia de Maria José Hueso i Pepe Quirant. 

Àgora Cultural: Poetes & Cia (8/11/19)

Agora Cultural 8 11 19ÀUDIO| Hui hem parlat de Poetes&Cia per l'exposició que s'obri hui a la Biblioteca i tots els actes programats per a la setmana que ve. Escolta Nel.lo Navarro i María Cruces, que junt Maria José Hueso i Pepe Quirant ens conten tota la programació al detall. 

 

Àgora Cultural (18/10/19)

agora 18 10 19ÀUDIO| Hui hem parlat dels actes del 40 aniversari de la Coral Polifònica Serra Espadà, amb Xari Artola, Fina Ferrer i Rafa Falcó. A més Imma Soler i Fas ens ha presentat el seu llibre "Tierra de Luces". Finalmente hem parlat amb Maria José Palomares de Mametes i Més i amb Xavier Basté de la companyia Fes-t'ho com vullgues pel Teatre en Família del diumenge. Tot coordinat per Maria José Hueso i Pepe Quirant.

Àgora Cultural (25/10/19)

agora cultural 25 10 19ÀUDIO| Hui hem parlat amb Miquel Marin i Rafa Quirant del concert de Joventuts Musicals del diumenge a les 19:30 al Palau de Vivel on junt Quirant participarà Jezabel Esbrí. També hem comentat amb el president de l'Associació Arqueològica, Fernando Martínez, l'exposició que hui s'inaugura al Palau de Vivel amb fotografies de Manuel Cruzado sobre "Revivir en Cuba". Tot amb la companyia de María José Hueso, Pepe Quirant i Esther Pasies. 

Àgora Cultural (11/10/19)

agora cultural 11 10 19ÀUDIO| Hui hem contactat telefònicament amb Lluis Ambou, des del Grup de Dances Arcude per parlar del Festival de Dances de demà a les 19 hores al Teatre Municipal Carmen Tur amb la participació com a grup convidat de "Salleko Dantza Taldea" de Sestao. Com sempre, a l'estudi han coordinat el programa, Maria José Hueso i Pepe Quirant.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació