Àgora Cultural (14/2/20) Especial Concert a 3 Bandes

agora cultural 3 bandes 14 2 20ÀUDIO| Edició especial de l'Àgora Cultural dedicada al Concert de les tres bandes de música de la Vall d'Uixó que es realitzarà demà a les 19 hores a l'Auditori Leopoldo Peñarroja. Hui entrevistem la regidora de Cultura, Maria Cruces, així com a Yolanda Quiles i Loles Bernal per la Unió Musical Vallduxense, a Álvaro Bagán pel Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC) i a Cisco Salvador per l'Ateneu Musical Schola Cantorum. Tot coordinat per Maria José Hueso i Pepe Quirant.

Àgora Cultural (7/2/20)

agora 7 2 20ÀUDIO| Hui hem parlat amb Nel.lo Navarro i Josep Font, des del Centre d'Estudis Vallers, sobre la projecció del documental "Els camins de l'aigua" a les 19 hores a la Biblioteca Municipal. Amb la companyia de Pepe Quirant i Esther Pasíes. 

Àgora Cultural (17/1/20)

agora 17 1 20 CopyÀUDIO| Amb Pepe Quirant i Ester Pasies. Hui parlem amb Nel.lo Navarro per la presentació esta vesprada a les 19 hores al Palau de Vivel de la segona part dels goigs de la Vall d'Uixó, treball realitzat pel Centre d'Estudis Valler. A més, amb Elena Ferrando (telèfon) i Lluis Ambou comentem l'acte de presentació del 65 aniversari d'Arcude. Serà demà a les 18 hores a Caixa la Vall.

 

Àgora Cultural (31/01/20)

agora 31 1 20ÀUDIO| Hui parlem de les activitats al mes de febrer titolades "la vall dansa". Demà comencen amb una flashmob, un taller i la gran gala. També hi haurà activitats els dies 15 i 28. Ens ho han contat la regidora de Cultura, Maria Cruces junt Aquilino Abad de Rytme, i com no amb la companyia de Maria José Hueso i Pepe Quirant. 

Àgora Cultural (13/12/19)

IMG 20191213 083501 CopyÀUDIO| Hui ens ha visitat Josep Tur per parlar de la revista Aigualit que el Centre d'Estudis Vallers presenta a les 19 hores a la Biblioteca Maria Dolores García (Pl. Mercat). També hem parlat amb María Pilar Lara (telèfon) i Carmen Orenga per la mostra "Play, el arte de jugar con el arte" que s'inaugura esta vesprada al Palau de Vivel. Tot amb la companyia de Pepe Quirant i d'Esther Pasíes. 

sacristan bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

mosquits genèrica

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació