L'Arquet-Ecologistes en Acció (dimecres 25 de gener 2023)

arquet25gen.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hem parlat amb Raquel Ruiz a l'Arquet-Ecologistes en acció. Aquesta setmana ens ha parlat sobre el que ella anomena 'desdigitalitzar' per a viure millor i de les implicacions en la salut que té la ràpida evolució tecnològica que estem vivint.

L'Arquet-Ecologistes en Acció (dimecres 11 de gener 2023)

tererodrigo_1.jpegÀUDIO | En aquest dimecres hem rebut a l'Arquet-Ecologistes en Acció a Tere Rodrigo, que ens ha fet un balanç de l'any 2022. També hem parlat del canvi climàtic i de l'acte de presentació del llibre 'La luz robada' de Javier Gregori, que tindrà lloc aquest divendres a les 18:30h a la biblioteca municipal.

 

L'Arquet-Ecologistes en Acció (dimecres 14 de desembre 2022)

arquet14des.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hui hem tingut a Raquel Ruiz a l'Arquet-Ecologistes en acció. Aquesta setmana ens ha parlat de l'activitat espacial i de la contaminació electromagnètica. També ens ha parlat de la COP 15, la Conferència de l'ONU sobre biodiversitat, que va començar el passat 7 de desembre i estarà en marxa fins al 19 del mateix mes.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació