Mirades Inclusives (11-12-17)

mirades 11 12 17ÀUDIO| Hui en Mirades Inclusives, amb Lola Fernández, José Miguel Torres, Ángela Rubio i Dani Pérez hem parlat de la Universitat Popular, del Consell d'Infància i Adolescència, dels Centres Joves i d'Esplai i de l'agenda setmanal.

Mirades Inclusives (4-12-2017)

Mirades 4 12 17ÀUDIO| En l'espai de hui, amb Emilia Miguel hem parlat del servei d'atenció psicològica que es presta a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, mente que amb Lola Fernández i Raquel Lamelas hem parlat del voluntariat des de l'ajuntament, informant de com es poc accedir a ser voluntari/voluntària del consistori i llocs on es pot prestar. 

Mirades Inclusives (20-11-2017)

MIRADES 20 11 17ÀUDIO| Hui en Mirades Inclusives hem parlat d'acolliment familiar, amb Maria Jesús Fernández (Cap de Secció de Família) i Gemma Redó (tècnica) provinents des de la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Com no, també ens han acompanyat Emilia Miguel i Lola Fernández.

Mirades Inclusives (27-11-2017)

Mirades 27 11 17 Lola a solesÀUDIO| Hui amb la companyia de Lola Fernández hem parlat del curs "Activisme i voluntariat per a la transformació social" dintre del qual es celebrarà en obert per a tots i totes el divendres a les 18:30 a la biblioteca una xarrada amb el jutge i magistrat Joaquim Bosch (exportaveu de Jutges per a la Democràcia). Ens ha aportat tots els detalls via telefònica, Juani García, secretària de la Junta Directiva de SETEM.

 

 

Mirades Inclusives (13-11-2017)

lola fernandez emilia miguelÀUDIO| Hui en Mirades Inclusives amb Lola Fernández i Emilia Miguel hem parlat de la dependència i del nou servei d'ajuda a domicili (SAD) de la que la ciutat és pionera en una experiència pilot i que completa el SAD tradicional. A més també comentem temes relatius al envelliment actiu com els viatges per a majors des de l'Inserso, Generalitat i Diputació o de les estades als balnearis. Finalment hem resumit l'agenda d'actes setmanal de la Tardor i Gent Gran i del Temps d'Infantesa.

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació