Mirades Inclusives (16-4-18)

Mirades 16 4 18ÀUDIO| Amb Lola Fernández, Emilia Miguel, Antoni Llorente, Ángela Rubio i Dani Pérez hem presentat la nova campanya informativa de Serveis Socials de la Vall i també les activitats dels Centres d'Esplai i Centres Joves de la ciutat.

 

Mirades Inclusives (26-3-18)

Mirades 26 3 18 Lola i ReboÀUDIO| Amb Lola Fernández, Vicent Rebollar i Enriqueta Fuertes (per telèfon) hem parlat de la Biblioteca Humana que es farà demà al IES Benigasló on participaran els membres del Club de Lectura Intergeneracional i usuaris de la Llar Sagrada Familia.

 

Mirades Inclusives (6-3-2018)

Mirades Inclusives 6 3 18 Maria Milla Rosario Forner Lola Fernandez i Luisa DiazÀUDIO| Hui parlem de l'Aula de Teatre i del curs de ceràmica de la Universitat Popular de la Vall d'Uixó. L'Aula de Teatre realitzarà dues obres inèdites el dijous a les 18 hores al Teatre Municipal. Amb Lola Fernández, Luisa Díaz Soria, Rosario Forner i Maria Milla. 

Mirades Inclusives (26-11-2018)

Mirades Inclusives 26 2 18 amb Lola Fdez Amparo Falco Yordanka Danova i Marius PopÀUDIO| Amb Lola Fernández i Amparo Falcó (des de l'Oficina Pangea) parlem de la feta del Martisor, Martenitza que es farà dijous que ve a la Biblioteca. Per aixó ens han acompanyat Yordanka Danova, pressidenta de l'Asociación Búlgara para la Integración del desarrollo Kan Asparuh i Marius Pop, president de la Asociación Cívica Rumana de la Vall d'Uixó.

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació