Mirades inclusives (12 desembre 2022)

mirades12des.jpeg

ÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb Mirades inclusives. Aquesta ocasió amb la coordinadora de Serveis Socials Comunitaris, Lola Fernández, i amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero. Ens han parlat de la taula rodona sobre la diversitat funcional que s'ha celebrat hui, i de la previsió que fan de les activitats que hi ha programades tant per a aquesta setmana com per a la vinent, com la visita al centre ocupacional o el dia del voluntariat.

Mirades inclusives (28 de novembre 2022)

mirades28nov.jpeg

ÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb la secció 'Mirades inclusives'. En aquesta ocasió hem conegut el programa d'activitats orientades a la gent gran, que s'han dividit en formació, dinars i campionats de jocs, i estaran en marxa durant desembre, febrer i gener. Ens ho  conta la coordinadora de Serveis Socials Comunitaris, Lola Fernández, amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Mirades inclusives (24 d'octubre de 2022)

mirades24octÀUDIO | Comencem temporada de l'espai 'Mirades inclusives' amb Lola Fernández i Emilia Miguel. En aquest cas hem parlat del projecte 'Itineraris d'inserció social', orientat a què les persones que reben la Renda Valenciana d'Inclusió tinguen un acompanyament professional per a la seua inclusió sociolaboral. Ens ho conta Emilia Miguel acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, i de les tècniques socials, Maite Escanciano i Maria Dollores Rubert.

Mirades inclusives (31 d'octubre 2022)

mirades31octÀUDIO | Hui a Mirades Inclusives hem conegut part de la programació que s'ha elaborat per a commemorar el dia universal dels xiquets i xiquetes i que estarà en marxa durant tot el mes de novembre. La temàtica d'enguany és el dret a la salut emocional i mental. Ens ho conta Emilia Miguel, acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, i la tècnica d'infància i adolescència, Angela Rubio.

Mirades inclusives (27 juny 2022)

mirades27jÀUDIO | Comencem l'última setmana de juny amb el tancament de temporada de l'espai 'Mirades inclusives', amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero; les tècniques de Serveis Socials, Lola Fernández i Angela Rubio. Ens han parlat dels viatges de l'Imserso, i de les activitats de l'estiu jove, entre altres qüestions.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació