SER Dones (4/4/19)

Teresa Romero Aitana Canos 4 4 19ÀUDIO| Amb Teresa Romero i Aitana Canòs. Avancem algunes activitats per al proper trimetre de "Dones a la Vall" i a més seguim en el monogràfic "rock i dona". 

 

Especial SER Dones- Espai d'Igualtat

ser dones 7 3 19ÀUDIO| Hui amb motiu del dia de la dona, que serà demà 8 de març, hem fet un Especial SER Dones que ha omplit tot el temps de Hoy por Hoy La Plana Baixa. En la primera part, Teresa Romero, Francesca Bartolomé (regidora d'Igualtat) i Encarna Martínez Avellaneda (Dones Clara Campoamor) han comentat els actes i el dispositiu per a la vaga feminista de demà. En la segona part hem parlat amb l'alcaldessa, Tania Baños, així com amb la presidenta de Creu Roja, Carmen Betoret i la voluntària Roxana Ionita del programa Juntes, amb Maria Cruces de la situació de la dona al Sahara, o de ciència i dona amb Mariam Tórtola. Tot amb la música de la cantautora Eva Gómez. 

PRIMERA PART

SEGONA PART

Llegeix més...

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació