Marian Artero serà la nova regidora de Serveis Socials, Carmen García primera tinent d'alcaldessa i David Lluch, portaveu d'Esquerra Unida

carmen marian davidÀUDIO| L'assemblea d'Esquerra Unida de la Vall d'Uixó va acordar ahir la remodelació del seu grup municipal després de l'eixida d'Antoni Llorente i la incorporació de Marian Artero. Al mateix temps es reestructuren les tasques dins del govern local. Carmen García serà primera tinent d'alcaldessa, seguirà en Educació i recupera la gestió d'Habitatge. David Lluch serà portaveu municipal, i seguirà en Joventut i Participació. Marian Artero serà la nova regidora de Serveis Socials i Transparència. Punxa i escolta!

 

 

La ràdio en directe (Moment dels resultats)

RESULTATSÀUDIO | Este fou el moment en que varem conèixer els resultats finals a la Vall d'Uixó en un gran dia de ràdio, acompanyats per Manolo San Andrés, Vicente Diago, Vicent Fas, Juan Campos, Miguel Ortega, Javier Peñarroja i Jordi Julià. Gràcies per haver triat la ràdio, la SER.

Marta Guzmán serà la regina de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer 2020

regines sant vicentLa Junta Directiva de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'uixó ha escollit per unanimitat a Marta Guzmán Segarra com a propera regina de la Ciutat i Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó per a 2020. Marta Guzmán, lligada des de sempre a les festes complirà el seu somni en març del proper any. 

Llegeix més...

Ràdio la Vall d'Uixó-Cadena SER acull el DEBAT DEFINITIU de les eleccions municipals 2019 a la Vall

debat24519ÀUDIO| Este matí als nostres estudis hem tancat la campanya electoral amb el debat definitiu on han participat els candidats i candidates de les sis formacions polítiques que actualment tenen representació al consistori. Així hem escoltat Tania Baños (PSPV), Carolina Castelló (PP), Antoni Llorente (EU), Fernando Daròs (Compromís), Óscar Langa (Podem) i Ernesto Doménech (Ciudadanos).

 

Llegeix més...

L'IES Almenara celebrarà la cursa "Viu en Verd"

ies almenara 7 5 19ÀUDIO| La cursa tancarà divendres la Setmana de la Ciència "Ramón Lapiedra" a la localitat. També participaran els alumnes de sisé dels col.legis d'Almenara, la Llosa i Xilxes. Serà la quarta edició, cada any amb un projecte diferent. Ens conten tots els detalls el vicedirector Javier Gallart, els professors Josep Ramon Navarro i Óscar Villanueva així com els alumnes Juan Camilo Ocoró i Eva Lao. Punxa i escolta!

 

Multimedia

Video  Audio

     

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació